Uslovi korišćenja

Gde i Kad nije odgovoran za zloupotrebe i prekršaje iz domena domaćeg i međunarodnog prava, koje posetioci počine koristeći se sadržajima objavljenim na portalu.

Neovlašćeno korišćenje sadržaja iz bilo kog dela portala, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Uređivačkom politikom kuće zaštićena je privatnost korisnika portala Gde i Kad, i njihovi lični podaci ostaće skriveni od javnosti izuzev u slučajevima krivičnog gonjenja korisnika.

Administratori zadržavaju pravo da, bez posebnog objašnjenja, uklanjaju sve sadržaje korisnika za koje ocene da krše pravne i etičke norme, sadrže govor mržnje, uvrede na ličnoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova ka drugim sajtovima.

Administratori takođe zadržavaju pravo, da bez prethodne najave, banuju korisnike društvenih mreža na kojima Gde i Kad ima svoje profile, koji u svojim komentarima i postovima sadrže sve prethodno navedene stavove i sadržaje i da brišu linkove koje korisnici u komentarima postavljaju ka drugim sajtovima.

Gde i Kad je portal informativnog karaktera, i u cilju realnog informisanja svojih posetioca, u pojedinim slučajevima preuzima sadržaje sa društvenih mreža ili internet adresa, uz potpisivanje autora.