Visit East Serbia uz Gde i Kad do uspeha na društvenim mrežama

Vesti 17.01.2019 0 shares 0 komentara

Saradnja marketing agencije Gde i Kad i portala Visit East Serbia počela je pre godinu dana, kada smo za njih održali prvu seriju obuka iz oblasti digitalnog marketinga i promocije na društvenim mrežama.
Nakon ove obuke Visit East Serbia otvara portal koji za cilj ima da zainteresovanima prikaže sve lepote istočne Srbije. Kažu da tamo stvarnost postaje čarolija, divlja, mistična i privlačna i da žele da podele sve ono najbolje što imaju: najukusniju hranu, bogato nasleđe, druženje uz pesmu i vino, poglede od kojih zastaje dah, gostoljublje kakvog nema na kugli zemaljskoj. 

Danas, kada njihove stranice imaju destine hiljada fanova, javila se potreba za obukom na naprednijem nivou.
U četvrtak, 10. januara u Marriott Courtyard hotelu, održana je druga po redu obuka za marketing tim portala Visit East Serbia, koju su vodili članovi tima Gde i Kad i Where n When Dubai agencije: Uroš Stanišić (CEO), Kristina Milenković (Business Development Manager), Katarina Šainović (Content Manager) i Uglješa Đurić (Social Media Manager).

Na samom početku obuke, učesnicima iz organizacije Visit East Serbia održali smo kratka predavanja obuhvatajući teme: najnovijih trendova u digitalnom marketingu u 2019. godini, najnovijih metoda LinkedIn marketinga i na temu: kako besplatno povećati broj organskih website posetioca pomoću content marketinga i distribucije contenta, gde smo predstavili jedan uspešan primer iz prakse na firmi Competitors App.

Učesnici su imali priliku da se upoznaju i sa temama:

- Internet marketing na društvenim mrežama (Facebook, Instagram, LinkedIn)
- Napredne promocije i targetiranja na društvenim mrežama
- Grafički dizajn i kreiranje video formata u službi marketinga
- Primena psihologije u marketingu
- Kompletan put od kreiranja do realizacije raznovrsnih marketing kampanja
- Analiza njihovih postojećih društvenih mreža i marketing strategija
- Efikasnost i kreiranje AdWords i PPC kampanja
 
Nakon intenzivne šestočasovne obuke, članovi tima Visit East Serbia otišli su sa puno beležaka, korisnih saveta i primera iz prakse radi unapređenja i razvoja njihovog portala, a sve u cilju rasta i napretka turizma u istočnoj Srbiji.

Naša agencija vodi najveći beogradski hedonistički portal posvećen restoranima, sarađuje sa velikim brojem kijenata kako u zemlji tako i u inostranstvu (Hrvatska, Rumunija, Italija, Amerika, Ujedinjeni Arapski Emirati) i u okviru naših obuka i kurseva za polaznike sumiramo znanja i iskustva koja smo stekli u proteklih 14 godina koliko se bavimo marketingom i upoznajemo ih sa raznovrsnim primerima iz naše prakse vođenja društvenih mreža i realizacije različitih marketing kampanja za naše klijente.

U saradnji sa Razvojnom Agencijom Srbije i Regionalnom Agencijom za Razvoj Istočne Srbije, agencija Gde i Kad je imala priliku da izda i sopstveni priručnik na temu osnova digitalnog marketinga.
 

Komentari