SAVRŠENI BAR ZA SVAKI DOM

Zanimljivosti 18.05.2016 0 shares 0 komentara LuxLife

Svakom domu potrebna je kvalitetna vitrina za piće ili bar…

Čak i ako vi sami ne uživate u piću baš previše, nekoliko flaša kvalitetnog pića dobro će vam doći kada budete imali goste, a uz piće idu i kvalitetne čaše. Samo nekoliko stvari vas mogu okarakterisati kao prefinjenog domaćina bolje od funkcionalnog i estetski zadovoljavajućeg bara, koji sa ponosom možete izložiti kao centralni komad nameštaja u svom dnevnom borakvu.

Mogućnosti za kreiranje vrhunskog bara su neograničene – možete ih napraviti sami od starih kofera ako želite shabby šik komad, a možete kupiti neki antikvitet koji će vašem domu dati neverovatni i nepogrešivi stil. A možete kupiti BDI corridor bar.

BDI je kompanija koja je specijalizovana za prozivodnju elegantnog, modularnog nameštaja. Njihov Corridor bar ima neverovatnu količinu prostora, uključujući i vinsku policu sa 12 mesta, policu za čaše i odvojene police na vratima, idealne za flaše različtih pića. Tu su i brojne druge opcije za različite vrste čaša i svih drugih aksesoara za prefinjeno uživanje u piću.

Kada su vrata ovog bara zatvorena, on izgleda veoma privlačno i ostavlja sasvim dovoljno slobodnog prostora sobi u kojoj se nalazi. Njegov gornji deo napravljen je od izdržive površine, koja je dizajnirana tako da se veoma lako održava, pa možete slobodno pripremati svoje omiljene koktele baš tu.

Činjenica koja nas nikako nije iznenadila je ta da je ovaj dizajn nagrađen Pinnacle nagradom, koju američko udruženje dizajnera nameštaja dodeljuje izuzetnim umetnicima u ovoj industriji. Cena ovog bara je oko 2.500 dolara.

Izvor: 

Komentari