Predstava u restoranu New Marinero

Najave 12.11.2018 0 shares 0 komentara

U petak 16. Novembra od 19:30h, restoran New Marinero će ugostiti Putujući Teatar “Vihor” i njihovu čuveni predstavu “Teško je reći zbogom” Mira Gavrana!

Čuvena glumačka postava Putujućeg Teatra “Vihor”: Dragana Dabović, Nevena Ristić i Ivan Mihajlović, će izvesti ovu predstavu u restoranu New Marinero po jubilarni četrdeseti put!

U dramskom tekstu “Teško je reći zbogom” susrećemo se s neobičnim bračnim trouglom. U dinamičnoj priči punoj neočekivanih obrta “žrtva” i “progonitelj” zameniće mesta, “istine” će postati “laži”, a “laži” će postati “istine”. Primenjujući akronološki način pripovedanja, ispisujući brze, gotovo kolokvijalne dijaloge, Miro Gavran je napisao modernu savremenu dramu s kojom će se današnji gledaoci lako poistovetiti, pronalazeći u sudbinama prikazanih junaka deliće svoga ličnog iskustva.

Nakon predstave i kulturnog užitka, gosti mogu očekivati gastronomski spektak, sa različitim ukusima mediteranske, internacionalne i domaće kuhinjel. Biće poslužen švedski sto sa raznovrsnim:
- Toplim i hladnim predjelima
- Pitama, projama i domaćim hlebom
- Čorbama
- Mesnim specijalitetima
- Ribljim specijalitetima
- Morskim plodovima
- Sosevima
- Kolačima i tortama

Cena karte za predstavu i švedskog stola je 1500 dinara po osobi.
Svoje mesto rezervišite na vreme jer će se veoma brzo popuniti.
Možete rezervisati svoje mesto pozivom na 0659959111

Čekamo vas u petak 16. novembra od 19:30h u restoranu New Marinero u ulici Kej Oslobođenja 11a!
Svratite da se zajedno kulturno uzdignemo, i probamo neverovatna jela!

Komentari