Intervju sa Aleksandrom Ilićem

Intervju 16.01.2016 0 shares 0 komentara

Aleksandar Sale Ilić je dugogodišnji radijski i tv voditelj i audio producent.

Poslednjih godina budi građane Srbije svakog radnog dana u jutarnjem programu "Jutro sa Saletom". Popularna muzika, dobro raspoloženje, vreme, stanje na putevima, LIVE uključenja poznatih umetnika recept su za dobar uspeh.

Ćao Sale...

- Ćao, jel ovo www.gdeikad.com? :)

Jeste...

- E ja ću vas sad ugostiti kod mene u Escaleri. Ovo nije moj lokal, ali kao da jeste jer sam svaki dan ovde bar sat vremena (ako posao dozvoli). Šta ćete da popijete?

Espresso, do pola male šolje, a neka to bude i prvo pitanje za tebe... Kakvu kafu piješ?

- S obzirom da pijem dosta kafe a imam problem sa linijom, pijem espresso do vrha pun u maloj šolji, ili ti puna mala ili devojački san poznatiji u gradu :)

Gde u Beogradu voliš da popiješ kafu i najprijatnije se osećaš?

- Pored Escalere volim da popijem kafu u bašti Smokvice u Molerovoj ulici ili na Adi Ciganliji, ali sa ove strane pošto je Makiška strana kao Budva u avgustu a to izbegavam u širokom luku :)

Šta se dešava na poslovnom planu?

- Svašta. Ja sam radijski čovek i uvek će mi radio biti ljubav, ali imam i još nekih projekata koji nisu vezani za radio. Ne mogu da otkrijem o čemu se radi jer je to novo na našem tržištu, a i da ne ureknem posao :)

Koje koncerte i festivale si posetio u 2015. godini?

- 2015. godine sam posetio samo jedan festival - FKMS 2015, Festival kulture mladih Srbije. Već više od 50 godina se održava u Knjaževcu u kom su ljudi iznenađujuće srdačni. Pored izvođača koji su bili odlični, sama organizacija me je oduševila. Profesionalnost i tačnost je na svetskom nivou. Moram da priznam da ću se truditi da nastavim da posećujem ovu manifestaciju i uopšte ovaj kraj Srbije koji je prelep i za koji sam se puno vezao.

Koji koncert bi voleo da gledaš u Beogradu u 2016. godini?

- Propustio sam koncert Phill Collins-a u Areni i nadam se da će doći ponovo u Beograd. Pored ovog koncerta svakako bih voleo da uživo čujem Tinu Turner. Od domaćih izvođača bih ponovo posetio koncerte Vlada Georgieva i Sergeja Ćetkovića.

Koje restorane posećuješ u Beogradu i šta ti se kod njih posebno sviđa?

-  Od restorana u Beogradu najviše volim Malu fabriku ukusa i za taj restoran me vežu lepa sećanja i druženja sa raznim ljudima. Osoblje je profesionalno i što je meni bitno, zaista kad god dođem kod njih osećam se kao kod kuće. U Fabriku dođem odmah posle jutarnjeg programa i u predivnoj bašti uvek lepo doručkujem i nađem svoj mir. Pored Fabrike volim i Toro Latin Gastro Bar, posebno u letnjim mesecima. Piceriju Amici ne smem da zaboravim kad je u pitanju italijanska klopa, imaju najjače pice u gradu i vlasnici zajedno sa osobljem čine da na ovo mesto često volim da odem.

Kada bi otvarao svoj restoran, kakav bi bio?

- Ja svoj restoran nikada ne bih otvarao jer znam da bih ubrzo bankrotirao i imao 200 kilograma :)

Suština tvog i našeg posla je ista - Lifestyle, promovisanje pravih vrednosti... Da li ćemo se sa takvim stavom izboriti u Srbiji?

- Portal www.gdeikad.com promoviše moj grad na jedan lep način. Sofisticiran i kulturan sadržaj ga odvaja od mora ostalih koji se bave sličnim temama. Mnogo lepih fotografija lokala i još bolji opisi i komentari na slikama me prosto mame da odem do nekog restorana ili kafea gde nisam bio. Meni je zadovoljstvo raditi sa takvim ljudima i ekipom koja radi na ovom sajtu i nadam se da ćemo zajedno napredovati iz dana u dan.

Poruči nešto našim čitaocima, pa da nakon toga isprobamo i kuhinju Escalere. Nije lepo pričati punim ustima :)

- Posetiocima portala Gde i Kad, kako sajta, tako i stranica na svim društvenim mrežama poručujem da slede svoje želje u životu, a kada žele da posete neki lokal u Beogradu prvo konsultuju vas da im date nekoliko predloga... Znam da nećete pogrešiti. Veliki pozdrav za sve!

Konooobar! ;)

Komentari