Brzi ESPRESSO sa stilom...

Zanimljivosti 26.02.2016 0 shares 0 komentara LuxLife

Italijanski dizajner Paolo Mastrođuzepe je vizionar, koji kombinuje svoju umetnost sa mehaničkim inžinjeringom…

Na taj način, on nam daje priliku da se divimo fantastičnim i naravno funkcionalnim mehaničkim komadima umetnosti. Njegov najnoviji projekat, Espresso Veloce Titanio, otkrio je njegovu kreativnu strast usmerenu prema motorima Formule 1 i propulziji.

Svi znamo da se brzi automobili i sjajna kafa lepo kombinuju, pa baš iz tog razloga ovaj espresso aparat izgleda kao Grand Pric motor – a možda je baš to i bio u jednom momentu svog postojanja. Pitanje je sledeće: da li biste uživali u predivnom ukusu Grand Prix esencije sa svakom šoljicom kafe?

Kao izuzetno odavanje pošte trkačkim timovima, automobilskom dizajnu i entuzijastima širom sveta, Espresso Veloce, odnosno brzi espresso, predstavlja upravo to, bez kompromisa po pitanju arome ili ukusa.

Ovi modeli Grand Prix motora dolaze u verzijama V8, V10 ili V12, ali morate znati da su oni veoma ograničenog izdanja. Takođe, kupci ovih predivnih aparata mogu sami odlučiti koja će besprekorna kombinacija boja krasiti njihov, a u ponudi su crvena, plava, narandžasta, siva, zlatna ili crna.

Nerđajući čelik i titanijum kreiraju besprekorne završne detalje – sve što vam je potrebno je vaša omiljena šolja i mešavina kafe!

Izvor: 

Komentari